Svendborg i bevægelse i 2020

Yoga på SPULT festival 2019
5. marts 2020 - Dicte Frost

Svendborg i bevægelse i 2020

Liv i Min Bys bevægelsesgruppe har udformet et spændende og udfordrende projektkatalog for 2020. Projektkataloget blev vedtaget på OmrådeForums møde i februar. Her kan du læse beskrivelserne, mens vi løbende vil opdatere med nye datoer pga. corona-nedlukningen forår 2020.

Bevægelses-projektkataloget er udarbejdet af bevægelsesgruppen, som inkluderer både Svendborg Kommunes Kultur og Fritid og SPULT*. Aktiviteterne vil blive udviklet og afholdt i samarbejde med lokale sports- og kulturforeninger og byens uddannelsesinstitutioner. Alle aktiviteter vil foregå i Svendborg midtby og er åbne for alle.

Aktiviteterne herunder er beskrevet, men afventer nye datoer i forhold til den nedlukning, der skete som følge af corona-krisen:

AFVENTER NY DATO: ’Svendborg Danser’ er et event, hvor lokale danseforeninger vil byde op til dans. Lille Torv vil blive udrustet med et dansegulv, hvor danseforeningerne vil lave opvisninger og workshops i løbet af SPULT Festival, som er udsat fra oprindelig dato d. 15. og16. maj 2020.

AFVENTER NY DATO: Projektet Tumble Run flytter gymnastik og parkour ud i gadebilledet. Der vil blive opsat en spring/motorikbane igennem Svendborg by med udfordringer for alle aldre. Samtidig vil garvede gymnaster vise deres kunnen frem. Tumble Run vil blive afholdt til SPULT Festivalen.

OPDATERES MED DATOER I løbet af sommeren vil der løbende blive afholdt forskellige workshops i byen. Du vil bl.a. kunne opleve Qi Gong (en slags kinesisk yoga) i Linjeparken, Urban Dance på Lille Torv eller i Rundbuehallerne, Cross-fit i Krøyers Stræde eller på Havnetrappen og yoga i Linjeparken.

OPDATERES MED DATO Der vil blive løb og fest i gaden en nat i sensommeren med et motionsløb; ’Svendborg By Night-run’, der efter planen skydes t i gang kl. 23.55, hvorefter deltagere vil løbe igennem natten med diverse kultur-, musik-, og smagsoplevelser undervejs.

OPDATERES MED DATO Med inspiration fra bl.a. San Francisco, vil der under navnet ’Urban Surfing Svendborg’ blive etableret en glidebane ned af en gade i Svendborgs bymidte. Glidebanen vil være en sommeraktivitet, hvor der f.eks. vil afholdes konkurrencer i hurtigste tid, vildeste ride og bedste udklædning.

Du kan følge med i projekterne her på Liv i Min By-hjemmeside samt på Facebook og Instagram.

*SPULT er Svendborgs Sports- og Kulturfestival, som har til formål at synliggøre og fremme idræts- og kulturlivet på Sydfyn. Du kan læse mere om SPULT her