Nyt OmrådeForum valgt

Borgermøde
29. november 2019 - Eva Kristina Mi...

Nyt OmrådeForum valgt

Torsdag aften blev der valgt både borgerrepræsentanter og grundejerrepræsentanter til OmrådeForum. Og mens det er et “goddag igen” til to af de valgte personer, er der også to helt nye medlemmer, der nu er klar til at sige “goddag” for første gang.

Der måtte flere stole til, og et par bænke blev også fundet frem. Torsdagens borgermøde med overskriften “Samskabelse” var velbesøgt, og flere end 50 borgere var mødt frem for at høre, hvordan Svendborg Kommune inddrager borgerne i forbindelse med blandt andet havneudvikling og byudvikling. 

 

I forbindelse med borgermødet var der valg af to borgerrepræsentanter til OmrådeForum. Oprindeligt havde ni kandidater meldt sig, men forud for torsdagens møde var tre sprunget fra, og der var derfor seks kandidater at vælge imellem. 

 

Mette Drøhse fik flest af de i alt 49 afgivne stemmer, og hun er derfor ny borgerrepræsentant. Johnni Balslev blev genvalgt som borgerrepræsentant. 

 

Valget af to grundejerrepræsentanter er foregået elektronisk via e-boks, og valget sluttede torsdag aften. Dorte Hoff Erichsen fortsætter som grundejerrepræsentant, og skal fremover følges med Jens Engstrøm, der er nyvalgt grundejerrepræsentant. 

 

Det nye OmrådeForum holder sit første møde onsdag den 4. december. 

__

OmrådeForum er sammensat af nedenstående personer.

 

Borgerrepræsentanter: 

Mette Drøhse

Johnni Balslev

 

Grundejerrepræsentanter: 

Dorte Hoff Erichsen

Jens Engstrøm

 

Byrådets repræsentanter:

Flemming Madsen, A, fmd

Niels Christian Nielsen, A

Palle Fischer, C

Jens Munk, Løsg.

 

Repræsentanter fra administrationen:

Morten Mandel Refskou, chef for Plan- og Udvikling

Peter Mouritsen, afdelingsleder for Trafik og Infrastruktur