Kom med dit input til, hvordan Klosterplads og Frederiksgade kan forbedres

22. november 2018 - Eva Kristina Mi...

Kom med dit input til, hvordan Klosterplads og Frederiksgade kan forbedres

Tirsdag d. 4. december kl. 16.30 inviterer Liv i min by til byvandring, hvor arkitekten forklarer de tanker, der ligger bag den forestående omdannelse af Klosterplads og Frederiksgade.

Arkitektfirmaet Werk har udarbejdet tre scenarier, der beskriver de overordnede principper for, hvordan Klosterplads og Frederiksgade kan omdannes fra trafikrum til byrum.  

-Den overordnede opgave er at få det, der er i dag primært er et trafikrum, omdannet til et sammenhængende byrum. Det vigtigste er, at det bliver attraktivt for de bløde trafikanter, samtidig med at busser, biler og taxaer kan blive ved med at køre igennem, forklarer arkitekt Thomas Kock fra Werk Arkitekter.

Før OmrådeForum træffer beslutning om, hvilket af de tre scenarier, det ønsker at arbejde videre med, får borgerne mulighed for at gå med rundt og høre, hvad arkitekten har lagt vægt på i de tre scenarier:

-De scenarier, vi har skitseret, viser tre forskellige veje, man kan gå i forhold til at udvikle området omkring Klosterplads og Frederiksgade. Alle scenarier har både potentialer og udfordringer, siger Thomas Kock.

Han håber, at de input, der kommer fra borgerne undervejs i vandringen kan være med til at forbedre det endelige projekt:   

-Vi vil gerne høre de kommentarer, folk har til de forskellige muligheder. Vi håber, at byvandringen kan være med til at pege en overordnet vej, så vi kan arbejde videre med de tilbagemeldinger, vi får fra borgerne, siger Thomas Kock.  

De tre scenarier kan ses her.

Det er gratis at deltage i byvandringen. Tilmelding via mail

Byvandringen begynder kl. 16.30 i Munkestræde (ved Liv i min by-butikken) og slutter kl. 18.30 samme sted.