Grøn pulje - har du en idé?

30. november 2017 - Anna Pia Holmgaard

Grøn pulje - har du en idé?

Måske har du en idé til dit nabolag, til ejerforeningen , hvor du bor - eller et område i nærheden, der kunne trænge til lidt grøn inspiration.

 Der er lige nu to puljer i LIv i min By, som man kan søge til bylivsprojekter. I 2018 åbnes endnu en på i alt 270.000 kr., der kan søges af enkeltpersoner eller grupper,d er har en grøn idé til deres område inden for projektområdet (området mellem Møllergade og havnen. Det er belsuttet af OmrådeForum, som er det overordnede borger- og politikerforum der tager stilling til aktiviteter og projekter i Liv i min By. 

- OmrådeForum har set, hvor stor begejstring og efterspørgsel, der er på det grønne, og vi vil derfor gerne have folk som måske ikke har kræfter til at deltage i en egentlig arbejdsgruppe til at søge puljen. Meningen er at skabe rum til nye grønne idéer til glæde for hele byen, siger Jesper José Petersen, projektleder i Lv i min By.

Det kunne eksempelvis være ejerforeninger indenfor projektomområdet, som har et ønske om at etablere en grøn væg på deres ejendom eller andre grønne idéer. Projekterne skal dog være offentligt tilgængelige, eller kunne ses fra det offentlige rum til glæde for alle, for at få støtte.

FAKTA:

  • Der er sat 270.000 kr. af over de næste tre år til et passende antal grønne projekter i bymidten.
  • Har du en god ide til at skabe grønne oaser i byen? Kontakt Liv i min By på liviminby@svendborg.dk 
  • kig under vores side Puljer for at læse mere om bylivspuljerne.