Fin, sanselig vandring i byen

LIMB Vandreforestilling 'I begyndelsen var der et frø'

14. august 2020 - Anna Pia Holmgaard

Fin, sanselig vandring i byen

Lørdag 22. august var der vandreforestilling i Svendborg med Luna Park Scenekunst. Det blev en fin oplevelse for de ca. 40 deltagende.

Vandreforestillingen 'I begyndelsen var der et frø' med Luna Park Sceneunst blev en fin og poetisk oplevelse lørdag d 22. august med støtte fra Liv i min Bys grøn og blåt-gruppe. Gruppen stod bag arrangementet og er  det er sidste arrangement fra gruppens hånd. De har i løbet af de fire år, områdefornyelsen har varet, stået bag en lang række oplevelser, lige fra grøn fornyelse med planter og møbler ligesom aktivteter som f.eks. vandreforestillingen.

Vandreforestillingen var en teateroplevelse for alle sanser, formet som en rute mellem de mange projekter, som områdefornyelsen i de seneste fire år har lagt navn til. Børn såvel som voksne var med og oplevede de seks medvirkende skuespilleres historier om frø, vanding, spirer og planter. 

Luna Park Scenekunst har tidligere arbejdet med støtte fra Liv i min By med sanselige oplevelser i byrummet, og Luna Park er kendt for byVANDring, Drømmenes By og Mini-a-Tours.  Betina Birkjær er kunstnerisk leder og står bag konceptet.