Nyheder

19. december 2018 Eva Kristina Mikkelsen

Nu skal der planlægges, tegnes og beregnes!

Man tager en ny trappe, en ny vejbelægning, lidt ensretning, noget cykelsti og tilsætter en god portion udeservering i solsiden - og så har man planen for omdannelsen af Klosterplads og Frederiksgade.
Klosterplads
6. december 2018 Eva Kristina Mikkelsen

Forstå de tre scenarier for omdannelsen af Klosterplads og Frederiksgade

Klosterplads og Frederiksgade skal forandres, så byen og havnen bliver bundet bedre sammen. Formålet er at gøre det lettere at færdes på tværs af byen, og at skabe gode byrum, hvor det er muligt at opholde sig.
Havnerampen Svendborg
4. december 2018 Eva Kristina Mikkelsen

Se den (næsten!) nye havnerampe

Havnerampen er det bindeled, der sikrer, at handlende nemt og bekvemt at komme til og fra bymidten fra p-huset i Hulgade.
22. november 2018 Eva Kristina Mikkelsen

Kom med dit input til, hvordan Klosterplads og Frederiksgade kan forbedres

Tirsdag d. 4. december kl. 16.30 inviterer Liv i min by til byvandring, hvor arkitekten forklarer de tanker, der ligger bag den forestående omdannelse af Klosterplads og Frederiksgade.
Munkestræde, Svendborg Kommunes arkitekturpris 2018
5. oktober 2018 Jesper Jose Petersen

Arkitekturprisen 2018

Ved et flot arrangement på Ollerup Efterskole fik Liv i min By og NOAA Architects overrakt Svendborg Kommunes Arkitekturpris 2018 for omdannelsen af Munkestræde.
30. november 2017 Anna Pia Holmgaard

Grøn pulje - har du en idé?

Måske har du en idé til dit nabolag, til ejerforeningen , hvor du bor - eller et område i nærheden, der kunne trænge til lidt grøn inspiration.