Nyheder

Grønt siddemøbel i Hulgade
19. marts 2020 Dicte Frost

Nye spændende, grønne aktiviteter i 2020!

Grønt og Blåt arbejdsgruppen, under Liv i Min By, har udviklet en handleplan for 2020 – spækket med nye grønne aktiviteter og installationer! Onsdag den 19. februar 2020, blev handleplanen godkendt af OmrådeForum, hvilket giver startskuddet til, at projekterne kan sættes i gang.
Yoga på SPULT festival 2019
5. marts 2020 Dicte Frost

Svendborg kommer i Bevægelse i 2020!

Liv i Min Bys Bevægelsesgruppe har udformet et spændende og udfordrende projektkatalog for det næste år. Projektkataloget blev vedtaget på OmrådeForums møde den 19. februar 2020, og du kan derfor glæde dig til en række bevægelsesaktiviteter i løbet af foråret og sommeren.
Julerier på Lille Torv
19. december 2019 Eva Kristina Mikkelsen

Julemagien opstod midt i travlheden

En gran- og glimmerpyntet fe med julestjerne i håret, eventyrlige fortællinger og et pusterum midt i julehandlen - Anne Kjær Wæhrens fra Kære Teater har med økonomisk hjælp fra bylivspuljen netop afviklet det, hun kalder “julerier”.
Borgermøde
29. november 2019 Eva Kristina Mikkelsen

Nyt OmrådeForum valgt

Torsdag aften blev der valgt både borgerrepræsentanter og grundejerrepræsentanter til OmrådeForum. Og mens det er et “goddag igen” til to af de valgte personer, er der også to helt nye medlemmer, der nu er klar til at sige “goddag” for første gang.
Terrasse i Hulgade
17. november 2019 Eva Kristina Mikkelsen

Grønt byliv, hvad er det?

En trekantet terrasse i Hulgade er én af de installationer, der er blevet til med hjælp fra midler fra den grønne bylivspulje. Det er stadig muligt at søge puljen, og hvis din ansøgning skal med, inden puljen lukker for i år, kan du søge frem til den 25. november 2019.
Havnetrappen
14. november 2019 Eva Kristina Mikkelsen

Borgermøde om byudvikling og samskabelse

Borgermødet torsdag den 28. november har fokus på nærdemokrati og samskabelse, og der er valg af to borgerrepræsentanter til OmrådeForum.